JAN WESTERHOF

Web

oplossingen

 

Websites

 

Net als u zoekt iedereen tegenwoordig op het internet naar informatie. Een website of een presentatie is dan ook een onmisbaar communicatie middel om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Daarbij is het van belang dat uw website of presentatie   soepel werkt, aantrekkelijk oogt en inhoudelijk aansluit bij de vraag van uw doelgroep.

 

BOUWEN

Een opdracht voor het bouwen van een website begint altijd met een goed gesprek. Ik vind namelijk dat een website een gezamenlijk product moet zijn van opdrachtgever en ontwerper. [Tijdens het kennismakingsgesprek vorm ik mij een zo goed mogelijk beeld van uw wensen.] Tijdens dit gesprek komen de functie en doelmatigheid van de website aan de orde maar ook zaken als bijvoorbeeld een eventueel onderhoudsplan, zoekmachineoptimalisatie en webhosting. Websites die door mij gebouwd zijn responsive ( 2016 )

 

DOEL

Het uiteindelijke doel is een aantrekkelijke en soepel werkende website met zeggingskracht, waarin u zich als opdrachtgever duidelijk kan herkennen en die

door uw doelgroep wordt gewaardeerd.

 

ONDERHOUD

De functionaliteit van uw site valt en staat met goed onderhoud. Het is van belang dat alle informatie up-to-date blijft en dat het technische gedeelte van uw site naar behoren blijft werken. Sites waar de informatie niet meer correct is, zijn eerder antireclame dan reclame. Een goed onderhouden site geeft een positief beeld van uw bedrijf of organisatie.

 

HELDER VERHAAL VOOR EFFECTIEVE WEBSITE

Een effectieve website vraagt om een professionele inhoud. Dat geldt ook voor de tekst. Door uw boodschap herkenbaar en krachtig te verwoorden zal uw doelgroep sneller positief op uw bedoelingen reageren. Voor het geval u zelf geen tekst kunt aanleveren, beschik ik in mijn netwerk  over ervaren tekstschrijvers die uw boodschap kunnen verpakken in gestructureerde, heldere en wervende webteksten. Als u wel teksten heeft maar twijfelt over de doelmatigheid daarvan, kunt u uw verhaal ook laten herschrijven. U zult merken dat kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn, sterker zelfs, al snel rendeert.

 

 

 

PORTFOLIO

Op verzoek en na overleg .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT & INFO

 

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer muziek portfolio zie mijn Instagram!

#janfotografie